diz kapağı ağrısı, diz kapağı ağrısına ne iyi gelir, diz kapağı neden ağrır, diz kapağı ağrısı nedenleri, diz kapağı ağrısı tedavisi, diz kapağı ağrısı nasıl geçer, diz kapağı ağrısı neden olur

21 Şubat 2017 Salı

Diz Ağrısına Bitkisel Tedavi

 
Diz Ağrısına Bitkisel Tedavi

Diz Ağrısına Bitkisel Tedavi


 Diz ağrısına karşı bitkisel tedavi yöntemlerini bize Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU ve Prof.Dr. Ahmet MARANKİ doktorlarımızın kürleri ile şifa bulacağız. Diz ağrısı bitkisel tedavi yöntemlerini anlatmadan önce diz ağrısı belirtilerini ve dizlerimizi tanıyalım.

Diz; vücudumuzun en karışık mekanizma oluşumlarından bir tanesidir. Dizimiz devamlı olarak gün içerisinde hareket içerisindedir. Bu yüzden de incinme ve aşınması olanağı yüksek bir eklemimizdir. Diz ağrısının belirtileri bazen şişkinlik gösterme, bazen kızarma, bazen de hareket kısıklığı olarak kendini belli eder. Diz şişkinlikleri genelde her hangi bir darbe veya ters hareket etme sonucunda oluşur. Dizimizin hareket kısıklığı ise genede elli' li veya üstü yaşlar da çokça meydana gelen dizde sıvı azalması ve ya dizlerde kireçlenme sonucu ortaya çıkmaktadırlar. Diz kireçlenmesi demiş iken; sitemiz de yer alan dizde kireçlenmeye iyi gelen Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU ‘nun çınar yaprakları ile hazırladığı şifalı bitkisel "kürünü" mutlaka okuyucularımıza öneririz. Diğer diz ve diz kapağı ağrıları için ise Prof.Dr.İbrahim SARAÇOĞLU ‘nun şifalı bitkiler ile hazırladığı kürünü kesinlikle denemenizi öneririz.

 Diz ağrıları için bitkisel kür


Diz ağrıları için yapacağımız bitkisel tedavi kürü için ihtiyacımız olan malzeme listesi, ölçüleri ile birlikte aşağıdaki listedeki gibidir.

    İki Çorba Kaşığı Kil
    İki Çorba Kaşığı Buğday Kepeği
    Bir Çorba Kaşı Kaya Tuzu
    Bir Çay Kaşı Menekşe Yağı
    Bir Çay Kaşı Biberiye Yağı

Diz ağrıları için şifalı bitkisel kür hazırlanışı ve uygulanışı

Hazır durumda bulundurduğunuz malzemeleri alacak boyutta bir tencereye veya kaba sırası ile iki Çorba kaşığı "kilimizi" ve ardından da iki Çorba kaşığı buğday kepeğini ilave ettikten sonra 1 Çorba kaşığı kaya tuzunuzu sonrasın da ise bir Çay kaşığı menekşe yağı ve bir Çay kaşığı biberiye yağınızı ekleyin. Diz ağrısına iyi gelen şifalı kürünüzü kısık ateşte vücudunuza sürebileceğimiz "sıcaklıkta" oluncaya kadar karıştırarak ısıtın.Hazırladığınız "kür" "macun" kıvamına gelene kadar karıştırın.. Ve Kürünüz hazır.

Diz ağrıları için şifalı bitkisel kür uygulanışı

Vücudunuza sürebileceğimiz sıcaklıktaki "şifalı bitkisel kürü" dizinizin ağrıyan alanlarına sürün, daha sonra buz dolabı streci ile dizinizi sarın. Bekleme süresi olarak belli süre yoktur fakat istediğiniz zamana kadar bekleyebilir ve kürü diz ağrılarınızdan kurtulana kadar uygulaya bilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Konular

Blogger tarafından desteklenmektedir.